Kıdem İhbar Tazminatı Hesaplaması

İstanbul Kıdem İşçi ihbar Tazminatı Hesaplaması

Bu yeni kanalımızda sizlere kıdem ihbar ve işçi tazminatı hesaplanması ile ilgili olarak bilgiler verelim dedik.
İstanbul Kıdem İşçi ihbar Tazminatı Hesaplaması
Kıdem İhbar Tazminatı

Konumuza başlangıç yapmadan önce öncelikle bilmeniz gereken bir kaç noktaya değinelim. Aklınıza gelebilecek her türlü kıdem tazminatı, işçi tazminatı, ihbar tazminatı veya maddi ve manevi gibi her türlü tazminat hesaplamaları ile ilgili olarak web sitemizde daha önce benzeri birçok konular açılmıştır. Kıdem Tazminatı konuları ile ilgili olarak sitemizde açılan konulara göz atmanız, kesinlikle sizlere fayda sağlayacaktır. Bilmeniz gereken bir diğer önemli husus ise; konuyla ilgili olarak aklınıza gelebilecek her türlü sorularınızı yorum bölümünden bizlere yazabilirsiniz. Ayrıca web sitemizin iletişim sayfasını ziyaret ederek sormak istediklerinizi yine aynı şekilde bizlere iletebilirsiniz.



İstanbul Kıdem İşçi ihbar Tazminatı Hesaplaması
Kıdem İşçi ihbar Tazminatı Hesaplaması

Kıdem tazminatı kimler alır veya hak eder?

Bir kurumda veya bir iş yerinde çalışan bireylerin kendi isteği dışında işten çıkarılması durumunda veya kişinin sağlık problemlerinin bir diğer deyişle mesleki hastalıklarının olması durumda işten çıkacak olsa bile, bu durumda yine kıdem ihbar ve işçi tazminatı gibi hakları olacaktır. 

Kıdem tazminatı kimler alır veya hak eder
Kıdem tazminatı kimler alır
Elbette bu kıdem tazminatı ile ilgili olarak haklarının kazanımı elde edilmesi için bazı şartların sağlanması gerekir. İş veren tarafından haksız olarak İşten çıkarılan işçinin kıdem tazminatı Hakkı doğacaktır. İş yerine yönelik özellikle mesleki bir hastalığa yakalanan çalışan kişinin yine aynı şekilde kendi isteği ile işten çıksa dahi, yine de kıdem tazminatı Hakkı kazanacaktır. Kıdem tazminatı hakları ile ilgili olarak her türlü bilgiyi edinmek veya bu alanda bilgilendirmeye yönelik haklarınızın ne olduğu bilgisini, kurumumuzu ziyaret ederek bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Aşağıda verilen de tanıtımını yaptığımız sitenin iletişim bilgilerinden kurumun avukatlarından bilgi talebi bulunabilirsiniz.

Kıdem Tazminatı Hakkı Ne Kadardır?

Kıdem tazminatı hakkı ile ilgili olarak alacağınız hak tutarınız, çalışma sürenize göre değişkenlik göstermektedir.
Kıdem Tazminatı Hakkı Ne Kadardır?
Kıdem Tazminatı Hakkı
Yukarıdaki cümleyi daha açıklayıcı bir ifade ile izah edecek olursak sizlere şunu söyleyebiliriz. Bir (1) yıl çalışan kişinin kıdem tazminatı ile on beş (15) yıl çalışan bir başka kişinin Kıdem Tazminatı Hakkı elbette aynı olmayacaktır. Kıdem tazminatı hesaplamalarına yönelik sitemizde daha önce, örnek cümleler ile anlatımı zaten yapmıştık. Kıdem Tazminatı kategorimize tıklayarak önceki makalelerimize ulaşabilirsiniz. Ayrıca çok önemli bir detaya değinelim. Çalıştığınız kurum da en az 1 (bir) yıllık bir zaman dilimi geçirmeniz gerekir. Yani kıdem tazminatı hakkı için işyerinde geçireceğiniz zaman en az 1 (bir) yıl olmalı. Aksi takdirde 1 (bir) yılın altında çalışmanız durumda kıdem tazminatı hakkından yararlanamama durumunuz olabilir. Kıdem ile ilgili olarak veya diğer işçi ihbar yada Maddi manevi olarak tazminat haklarınıza dair sorularınız varsa, kurumumuzu ziyaret ederek cevaplarınızı alabilirsiniz.
Detay Bilgiler için aşağıdaki bağlantı adresini ziyaret edebilirsiniz.

Arabuluculuk (arabuluculuk.gen.tr) | Hukuk (hukukistanbul.gen.tr)

--

AK SEO
AK SEO 2005-2023
SEO Siber SEO | Haber Haber Haber Haber | Hukuk | Hukuk Hukuk Hukuk Hukuk Hukuk Hukuk Arabuluculuk | İnşaat | Şarkı |
Read Think Exercises

3 yorum

  1. Bir (1) yıl çalışan kişinin kıdem tazminatı ile on beş (15) yıl çalışan bir başka kişinin Kıdem Tazminatı Hakkı elbette aynı olmayacaktır. Kıdem tazminatı hesaplamalarına yönelik sitemizde daha önce, örnek cümleler ile anlatımı zaten yapmıştık. Kıdem Tazminatı kategorimize tıklayarak önceki makalelerimize ulaşabilirsiniz. Ayrıca çok önemli bir detaya değinelim. Çalıştığınız kurum da en az 1 (bir) yıllık bir zaman dilimi geçirmeniz gerekir. Yani kıdem tazminatı hakkı için işyerinde geçireceğiniz zaman en az 1 (bir) yıl olmalı. Aksi takdirde 1 (bir) yılın altında çalışmanız durumda kıdem tazminatı hakkından yararlanamama durumunuz olabilir. Kıdem ile ilgili olarak veya diğer işçi ihbar yada Maddi manevi olarak tazminat haklarınıza dair sorularınız varsa, kurumumuzu ziyaret ederek cevaplarınızı alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıdem tazminatı kimler alır veya hak eder?
      Bir kurumda veya bir iş yerinde çalışan bireylerin kendi isteği dışında işten çıkarılması durumunda veya kişinin sağlık problemlerinin bir diğer deyişle mesleki hastalıklarının olması durumda işten çıkacak olsa bile, bu durumda yine kıdem ihbar ve işçi tazminatı gibi hakları olacaktır.

      Sil
  2. https://www.hukukburosu.gen.tr/

    YanıtlaSil
advertise
advertise
advertise
advertise
hukukistanbul.gen.tr